середу, грудня 20, 2023

«Бути своїми»

 Шановні читачі! КЗ "Публічна бібліотека Копичинецької міської ради" запрошує вас долучитися до флешмобу, який відбудеться з 4 до 10 грудня в межах Національного тижня читання.

📚Ця традиція була започаткована Українським інститутом книги в 2021 році з метою консолідації українського суспільства навколо читання як тренду. Цьогоріч гасло Національного тижня читання — «Бути своїми».

📚Цього року центральна постать у проведенні тижня читання – український прозаїк, поет, публіцист, політичний діяч, один із основоположників пореволюційної української прози, один із найвідоміших представників Розстріляного відродження, ідейний натхненник гасла "Геть від Москви!" Микола Хвильовий.

📚Ми запрошуємо Вас долучитися до загально-національної ініціативи. Підтримайте флешмоб, розміщуючи дописи у соціальних мережах (поділитися своїми читацькими вподобаннями (наприклад, опублікувати певний перелік книжок, та/або історію про найулюбленіший літературний твір, та/або міркування про важливість читання). Використовуйте хештеги #тижденьчитання2023 та #бутисвоїми.

Будьмо своїми! Читаймо разом!🫶📚





 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар