середу, грудня 20, 2023

 З 5 по 9 червня , працівники КЗ «Публічна бібліотека Копичинецької міської ради», долучилися до навчання у онлайн-тренінгу для координаторів хабів цифрової освіти Тернопільської області, який проводить Тернопільська ОУНБ в рамках другого етапу проєкту "Розвиток спроможності бібліотек - Хабів цифрової освіти", що реалізується ВГО Українська бібліотечна асоціація у співпраці з регіональними відділеннями УБА та обласними бібліотеками України за підтримки Програми розвитку ООН в Україні у межах "Проєкту підтримки Дія" та Міністерства цифрової трансформації України.

Щиро дякуємо тренерам онлайн- тренінгу Юліі Вайнер, Світлані Воробель, Ірині Врублевській та Ростиславу Гунько за цікавий та продуктивний захід.

29 червня 2023 року, працівники Комунальний заклад "Публічна бібліотека Копичинецької міської ради" міської ради» прослухали черговий вебінар на тему «Нормативно-правове забезпечення процедури вибуття документів з бібліотечного фонду», який провела головна бібліотекарка відділу комплектування фонду Алла Гошівська.

 

11 липня 2023 року у Тернопільській ОУНБ відбувся онлайн-круглий стіл за участю керівників галузі культури ТГ, працівників публічних бібліотек «Українське читаємо і перемагаємо!: роль бібліотеки в громаді». До заходу доєдналися майже 40 учасників.

У круглому столі взяла участь Олена Баранець, бібліотекарка І категорії відділу міського абонементу, яка виголосила тему «Промоція читання. Як бути в тренді».

Немає коментарів:

Дописати коментар