неділю, лютого 19, 2017

Уроки для молодого подружжя в бібліотеці.

        Християнське подружжя (християнський шлюб) – це угода, складена перед слугою Церкви, згідно з якого дві християнські особи, чоловік і жінка, зобов’язуються жити в нерозривному зв’язку, чому сприятимуть Божі ласки, які вони отримують під час шлюбу. 
     Наголошуючи на цінності християнських родин митрополит Андрей Шептицький навчає: «На ніщо не здається одиницям і цілому народові заможність, просвіта та патріотизм, коли не буде в ньому ладу. І так, як той, що хоче збудувати собі хату, кладе насамперед підвалину, — бо від тієї підвалини залежить, чи хата буде сильна, чи зараз розвалиться, — так само той, що дбає про суспільний лад, мусить насамперед подбати про родину».
      З метою належного приготування наречених до християнського подружжя та сприяння глибшому розумінню Святої Тайни Подружжя, створено Центр Передподружньої підготовки Копичинецького деканату Бучацької єпархії УГКЦ, який діє у приміщенні Міської бібліотеки для дорослих (м. Копичинці вул. Чортківська 9), голова  якого  о. Руслан Корнят.
  18 лютого в Інтернет-Центрі бібліотеки  відбулось навчання молодих пар на тему: "Психологія подружжя і родини". Лекцію читала - психолог Осиф Анастасія.



Екскурсію  бібліотекою молодим парам  провела зав.бібліотекою Оксана Благута, яка розповіла про історію Народного Дому, ознайомила з фондом книгозбірні. 



Немає коментарів:

Дописати коментар