середу, лютого 01, 2017

У Копичинецьку міську бібліотеку для дорослих з подарунками завітав голова райдержадміністрації.



     31 січня 2017 року у Копичинецьку міську бібліотеку для дорослих  з робочим візитом і подарунками завітали  голова райдержадміністрації Віталій Батіг разом із заступником голови Надією Галябардою.  Бібліотечним працівникам та їхнім користувачам  було вручено мультимедійний проектор та ксерокс.  Для бібліотеки це велике досягнення, адже це дає можливість проводити заходи у більш ширшому та сучасному форматі, підвищити ефективність проведення масових заходів, створює більш комфортні умови для користувачів.  Бібліотека повинна бути на крок попереду і дивувати відвідувачів чимось новим.
     Книгозбірня  знаходиться в приміщенні «Народного дому», архітектурній пам’ятці ХІХ ст. Екскурсію гостям бібліотечною установою провела зав.бібліотекою Оксана Благута,  яка розповіла про роботу бібліотеки, поділилася планами на майбутнє. Гості району оглянули  відділи книгозбірні. Після чого були  розглянуті проблемні питання. У 2016 році спільно зусиллями районної та міської влади були виділені кошти і проведено  водопостачання  до приміщення бібліотеки. На даний час будівля потребує капітального зовнішнього ремонту:  заміни вікон на металопластикові, перекриття  покрівлі даху.  Ті та інші актуальні питання  обговорили  голова райдержадміністрації Віталій Батіг , Копичинецький міський  голова Павло Лосик та керівник бібліотеки для дорослих Оксана  Благута. Завдяки співпраці міської та районної влади Копичинецька міська бібліотека  очікує подальших змін та оновлення.
      Бібліотечні працівники та читачі  щиро дякують голові райдержадміністрації  Батогу В.С., заступнику голови  райдержадміністрації  Галябарді Н.В., депутату районної ради  Пеляку В.С., начальнику відділу культури і туризму  Сагайдаку Р.Є,  директору ЦБС Фаберській М.М. ,голові міста Лосику П.С., заступнику голови міста Гусаку Б.М.  за підтримку,  взаєморозуміння, небайдужість,  цінні подарунки . Ваша допомога - це відчутна підтримка та безсумнівно, неоціненний внесок у розвиток бібліотеки.  Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а додаєте наснаги і бажання працювати  краще .  Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров'я, благополуччя та успіхів.






            Фото Островського Р.К

Немає коментарів:

Дописати коментар