пʼятницю, липня 29, 2022

КАНІКУЛИ З БОГОМ.

28 липня українці вперше відзначають День української державності. 28 липня також святкують день хрещення Київської Русі-України та  вшановують пам'ять князя Володимира.

Саме в цей день у Церкві Покрови Пресвятої Богородиці відбулася тепла зустріч з українською письменницею, журналісткою, фотохудожницею Валентиною Семеняк.

Валентина Семеняк - член національних спілок журналістів та письменників України, прессекретар Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України. Лауреатка премії імені Іванни Блажкевич за книгу «Спитай у свого Янгола», премії імені Братів Богдана і Левка Лепких за літературну творчість, премії імені Богдана Лепкого за книгу «На скрижалях Часу», переможець і дипломант численних творчих конкурсів. Авторка багатьох дитячих книжок.

Пані Валентина представила діткам свої найкращі книги - «Бурмотійко і Даринка» , «Чапуня», «Хто загубив усмішку?», «Баба Сяба» та інш. - твори про любов та добро з яскравими та чудовими ілюстраціями . Письменниця згадувала своє дитинство, зачитувала найцікавіші моменти, розповідала дітям як з’явилися образи Чапуні, Баби Сяби, Бурмотійка та інш. Діти з цікавістю слухали розповіді п.Валентини. Наприкінці зустрічі всі охочі мали можливість придбати книги Валентини Семеняк з її автографом.

Також для дітей був проведений майстер клас по плетінню патріотичних браслетів, який провели працівники Копичинецької міської бібліотеки для дорослих. Діти були в захопленні від такого заняття, а головне – результат вдався на славу, адже власноруч зроблена прикраса завжди в тренді.

Програма для дітей була досить насиченою, було дуже весело, цікаво і корисно. 








Немає коментарів:

Дописати коментар