пʼятницю, липня 08, 2022

 Шановні друзі!

У п’ятницю, 8 липня о 10.00 год., відбудеться зустріч з письменницею Людмилою Охріменко — авторкою роману «Оскар», який члени журі Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова — 2021» визнали найкращою книгою на воєнну тематику.

«Оскар» - роман із надзвичайною історією створення, який розповідає про українських розвідників. Головний герой – кримський татарин, який з перших днів війни постав на захист України від російської окупації.

Людмила Охріменко – українська письменниця. Народилася у місті Синельникове Дніпропетровської області. Довгий час жила і працювала у Криму. Має три вищі гуманітарні освіти. Волонтерка. З 2014 року їздила з гуманітарними місіями у Луганську та Донецьку області задля допомоги добровольчим формуванням і підрозділам ЗСУ. Писати почала ще у дитинстві, але вважала свою творчість аматорством. Війна і окупація рідного Криму стали поштовхом для активної творчості і публікацій. Вважає, що українці не вчать рідну мову, вони її згадують!

На сьогодні видано 6 книжок авторства Людмили Охріменко. Творча робота і співпраця з іншими відомими авторами триває! Цього року до друку планується 2 книжки.

Щиро запрошуємо Вас на презентацію книги у Копичинецька міська бібліотека для дорослих.




Немає коментарів:

Дописати коментар