пʼятницю, квітня 29, 2016

Хліб з прифронтової Мар'їнки


     28 квітня завітав до Копичинецької  міської  бібліотеки  для дорослих Роман Островський (голова прес-клубу при бібліотеці) , який нещодавно повернувся з зони АТО. Він поділився своїми враженнями від перебування на території Сходу України з працівниками бібліотеки та її користувачами. Відбувся цікавий діалог, присутні ще більше дізналися про важке життя українських бійців  і мирних жителів. Роман Островський передав бібліотеці хліб випечений в місті Мар’їнка, в міні-пекарні, яка після двох років війни на Донеччині, відновила свою роботу із березня цього року. Продають його, як соціальний хліб, по 6.40 грн. для жителів цієї сірої зони. Це все сталося завдяки місцевій церкві «Преображення» (пастор Олег Ткаченко).
     15 квітня 2016 року кореспондент Тернопільської газети «Вільне життя +» Ліля Костишин одержавши цю буханку хліба в Мар’їнці, подарувала Роману Островському.




 
Гільза подарована бійцем із м.Чорткова по кличці «професор», на передовій, біля міста Торець -15  журналісту із м.Копичинці Роману Островському.

Немає коментарів:

Дописати коментар