вівторок, жовтня 02, 2018

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ


28 вересня до Всеукраїнського дня бібліотек у Копичинецькій міській бібліотеці для дорослих проходив День відкритих дверей «Для Вас завжди відкриті наші двері і серця». В цей день бібліотека зустрічала своїх гостей по-особливому. Протягом дня в бібліотеці відбулось багато цікавих презентацій, виставок, оглядових екскурсій.
Відділ абонемента книгозбірні представляв « бібліо-кафе» -дегустація літературних новинок із запашною кавою та солодощами;
В Інтернет-Центрі гості мали можливість дізнатись про історію створення Інтернет-Центру, взяти участь у віртуальній подорожі «Найбільші бібліотеки світу»;
В читальному залі бібліотеки відбулась презентація книжкових виставок-інсталяцій: «Читати- це модно!», «Літературний десерт», «Бібліотека» та «Криниця знань».
В цей святковий день з професійним святом прийшли привітати голова міста Лосик П.С. та заступник Гусак Б.М. Павло Степанович побажав бібліотекарям успіхів, натхнення і плідних звершень в роботі, міцного здоров'я і достатку, віри, надії, любові і мудрості у виконанні благородної місії.
Також до нас завітали учні 9-го класу та вчитель історії Кованюк В.Я. НВК «ЗОШ І-ІІІст. №1-гімназія м.Копичинці. Завідувач книгозбірні Благута О.Т. провела екскурсію та ознайомила юнаків та дівчат з історією створення бібліотеки. В читальному залі учні переглянули відео-ролик «Фотопрезентація Копичинецької міської бібліотеки для дорослих».
Вихованці гуртків «Дизайн-флорист» (кер. Козак Л.І. та методист Василик О.Я.) Гусятинського РЦДЮТ м.Копичинці привітали працівників бібліотек з професійним святом та провели майстер-клас із виготовлення вітальних листівок.
Святкування Всеукраїнського дня бібліотек пройшло цікаво та креативно. Дякуємо за вдячні відгуки наших користувачів, адже ми працюємо для Вас!



























Немає коментарів:

Дописати коментар