середу, жовтня 04, 2017

День інформації «Нові надходження до бібліотеки».

Нещодавно Копичинецька міська бібліотека для дорослих поповнилася широким асортиментом книг.
Неабияке задоволення приносять нові книги, коли надходять в бібліотеку. Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство. Відомий поет Франческо Петрарка сказав: «У книгах є особлива чарівність; книги викликають у нас насолоду: вони розмовляють із нами, дають нам добру пораду, вони стають живими друзями для нас».
4 жовтня в Копичинецькій міській бібліотеці для дорослих відбувся День інформації «Нові надходження до бібліотеки».
 День інформації — комплексна форма бібліографічного інформування, метою якої є надання читачам інформації про книги та інші джерела інформації на певну тему або ж про літературу, яка надійшла до бібліотеки протягом певного часу.
До уваги відвідувачів було представлено 60 найменувань. Це й сучасна художня, краєзнавча, довідкова, галузева, цікаві серії, а також книги про війну на Сході України. Біліотекарями були проведені бібліографічні огляди літератури, бесіди по книгах, а також надана консультація про те, як стежити за новими виданнями та публікаціями.

                               










   Отож, Ви полюбляєте фентезі? А може, захоплюєтесь історичним романом? Ні! Вам, певно, сумно без справжнього детектива? До Вашої уваги новинки відомих українських та світових письменників, книги на різну тематику. Кожний читач  знайде на свій смак що почитати.

Немає коментарів:

Дописати коментар