середу, червня 01, 2016

ЩЕДРИЙ ДАРУНОК ОЛЕГА МАРЦИНКІВСЬКОГО.


      Де́нь Євро́пи — свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 р.
       В цей день ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію, те, що найголовніше – наше спільне майбутнє, це шлях, яким іде об’єднана Європа. Ми з її народами належимо до однієї цивілізації, поділяємо її цінності, поринаємо у красу і багатство мов, традицій, звичаїв, духовність, культуру народів, пізнаємо їх багатогранність і глибину.
      З метою відзначення Дня Європи 21травня 2016 року в Копичинецькому центрі культури і дозвілля  відбувся концерт Народного артиста України , співака і композитора  Олега Марцинківського. У його творчому доробку світова та українська класика, більш як 150 народних пісень, кобзарські думи, балади, сучасні пісні, більше 300 власних творів. Багато з них були подаровані шанувальникам його творчості  які були присутні на заході.
       Щедрий дарунок зробив  маестро  Марцинківський  для копичинчан  - комплект книг, які поповнили дитячу та дорослу книгозбірні міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар