пʼятницю, лютого 19, 2016

Ювілейний вечір поета Михайла Тарабія


   Ювілейний вечір з нагоди 70-річчя з Дня народження колишнього директора Копичинецької державної музичної школи, міського голови, члена Національної спілки журналістів Україн, громадського кореспондента районної газети  «Вісник Надзбруччя» Михайла Васильовича Тарабія й виходу в світ його восьмої книжки «Полиновий сум» пройшов 14 лютого  у Копичинецькому центрі культури і дозвілля.
   У театральне кафе-світлицю прийшли шанувальники творчості митця, духівники міста, колеги по роботі й друзі, аби вшанувати поета.
 У напрочуд вдало створеному сценарію заходу, який підготувала режисер Руслана Савка сповна було розкрито життєвий шлях ювіляра.
  Михайло Васильович Тарабій частий гість нашої бібліотеки. В його творчій скарбничці вже зібралось 8 книг. Тож працівники бібліотеки дякують пану Михайлу за вміння передавати  читачам чисте українське слово, доносити до серця читача любов до рідного краю, до України, до батьків, до жінки. 
   Колектив бібліотеки від щирого серця бажає ювіляру міцного здоров'я, довголіття, щоб віра, надія і Божа любов ніколи не залишали  Васщоб доброта і злагода зігрівали  Ваше серце.
































Немає коментарів:

Дописати коментар