понеділок, березня 18, 2013

Як "Лямпа" організувала "Медунки для мрійниці"






9 березня в приміщені Копичинецької бібліотеки для дорослих відбувся вже другий захід, який організовувала літературно-мистецька студія «Лямпа» за підтримки Копичинецької бібліотеки для дорослих та Чортківського районного радіо. Це була зустріч із чортківською письменницею Раїсою Обшарською.

Р. Обшарська —лірична поетеса ,авторка 17 поетичних книг, завідуюча дитячим садочком №1 «Золота рибка», що в Чорткові, член обласного літоб'єднання, член НСНСУ, лауреат багатьох конкурсів та літературних премій, серед них «Людина року — 2009», «Жіночі історії», «Я вірю в майбутнє твоє, Україно». Визнана видатним діячем та почесним громадянином Чортківщини. Дипломант обласного конкурсу "Голос серця", присвяченого 10-ій річниці Незалежності України (2001 р.)

Брала участь у роботі ІІІ-го зїзду письмеників України.

Друкується в періодичній пресі.




Самі учасники студії підготували елементи п'єси Лесі Українки "Музичні химери" та моноп'єсу Раїси Обшарської "Прогулянка життям". На завершення виступив заслужений артист естрадного мистецтва Павло Доскоч та грав на акордеоні Василь Климко.

Завдяки безкоштовному wifi, яким обладнана бібліотека за заходом можна було спостерігати в онлайн-режимі http://kopychyntsi.com.ua/kultura/yak-lyampa-organizuvala-medunky-dlya-mriynytsi.html

четвер, березня 07, 2013

"Медунки для мрійниці" творча зустріч з поетесою Раїсою Обшарською та заслуженим артистом України Павлом Доскочем

9 березня 2013 року о 12.00 в приміщені Копичинецької бібліотеки для дорослих відбудеться захід "Медунки для мрійниці", який організовує літературно-мистецька студія "Лямпа" за підтримки Копичинецької бібліотеки для дорослих та Чортківського районного радіо.

У програмі:

- творча зустріч з поетесою Раїною Обшарською та заслуженим артистом України Павлом Доскочем
- елементи п'єси Лесі Українки "Музичні химери"
- моноп'єса Раїси Обшарської "Прогулянка життям"